Eindejaarsactie: 25% korting voor nieuwe adverteerders. Geldig t/m 31 december 2015 Ja, ik wil!
 
  

Barsoi Mannenmode
 

Barsoi Mannenmode

Korte beschrijving

Bij Barsoi Mannenmode in Utrecht vindt u een keur van topmerken in kostuums, trouwkostuums, shirts en accessoires. Ons team van enthousiaste Personal Advisers adviseren u met veel plezier bij het maken van uw keuze.

Bezoek Website Deel

Uitgebreide beschrijving

Bij Barsoi Mannenmode in Utrecht vindt u een keur van topmerken in kostuums, trouwkostuums, shirts en accessoires. Ons team van enthousiaste Personal Advisers adviseren u met veel plezier bij het maken van uw keuze. Wij nemen graag alle tijd voor u om de juiste keuze te maken.

De kleermakers van Barsoi zorgen ervoor dat uw kostuum direct op maat gemaakt wordt.

Bij Barsoi Mannenmode bent u aan het juiste adres voor uw kostuum en bijpassende das, shirt, sok en schoen. Voor iedere gelegenheid hebben wij de perfecte outfit in huis. In alle rust en onder het genot van een kopje koffie kunt u uw kostuum uit onze enorme collectie uitzoeken. Wij helpen u graag en geven u advies. Uw kostuum wordt direct op maat afgewerkt door onze eigen kleermaker.

De moderne bruidegom kleedt zich bij Barsoi. Barsoi is helemaal gespecialiseerd in trouwkostuums. Bij ons vindt u niet alleen trouwkostuums maar ook alle accessoires voor uw trouwdag zoals: Gilets, Plastrons, Dassen, Schoenen, Riemen en manchetknopen. Ook voor uw mannelijke bruiloftsgasten hebben wij een collectie kostuums met hemden en dassen, om je familie en vrienden er ook perfect uit te laten zien. Al onze kostuums worden direct op maat gemaakt in ons eigen atelier.

Trouwkostuums vanaf €249,-

Bij Barsoi Mannenmode vindt u de actueelste zuiver wollen smokings in diverse modellen en kleuren vanaf 199,-.

Alle maten hebben wij standaard op voorraad. Tevens kunt u kiezen uit tal van bijpassende accessoires zoals strikjes, lakschoenen en manchetknopen. Voor iedere gelegenheid hebben we de juiste smoking in huis.

Barsoi Mannenmode is gevestigd aan de Lange Viestraat 2C, pal tegenover de hoofdingang van de Bijenkorf in hartje centrum Utrecht. Uw auto kunt u makkelijk en dichtbij parkeren in parkeergarage La Vie en parkeergarage Vredenburg.

Tot ziens in onze winkel!Eindejaarskorting voor nieuwe adverteerders: tot en met 31 december 2015 25% op alle pakketten.
Ja, ik doe mee!