...
trouwkaartenshop      S2G_Webbanner_Hayat_728x90   

Dj Mona
 

Dj Mona

Korte beschrijving

DJ Mona is een jonge Berberse vrouw uit Amsterdam en komt oorspronkelijk uit de stad Alhociema.
Begin januari 2012 is ze begonnen met zich te specialiseren in muziek draaien voor bruiloften , Verlovingen en Hennafeesten, hier in creëert zij vrolijke betoverende en meeslepende Arabische & Berberse sferen.

Bezoek Website Deel

Uitgebreide beschrijving

DJ Mona is een jonge Berberse vrouw uit Amsterdam en komt oorspronkelijk uit de stad Alhociema.
Begin januari 2012 is ze begonnen met zich te specialiseren in muziek draaien voor bruiloften , Verlovingen en Hennafeesten, hier in creëert zij vrolijke betoverende en meeslepende Arabische & Berberse sferen. Op aanvraag draait ze ook ANASHEED.
DJ-Mona is te boeken voor Bruiloften, Verlovingen, vrijgezellenavond, Henna-feesten, Geboortefeesten, Besnijdenisfeesten, Schoolfeesten, Evenementen en vooral niet te vergeten de verjaardagen.

Zij maakt gebruik van verschillende muziekstijlen zoals: Marokkaans bruiloft muziek, Reggada, Chaabi, Riffa, Soussia, Darboukka, Dakka Marrakchia,Tetounia, Anasheed en niet te vergeten de Westerse muziek.
Samen met jou bepaalt DJ Mona welke muziekstijlen bij jou feest passen.

Je Verloving, Henna-avond en Bruiloft zijn de eerste 3 stappen naar het echte partners leven en liefde en geluk.
Dit zijn momenten die je natuurlijk graag deelt met je familie en je vrienden en de mensen van wie je houdt. DJ Mona helpt je hier graag bij om van dit moment een onvergetelijke feest te maken.
De prijzen die dj Mona hanteert zijn niet hoog en zij werkt met moderne en splinternieuwe apparatuur.
Stedentrips